Maydanoz zayıflatır mı?


Sağlık ve güzellikle ilgili her türlü destek için önce doğal çözümlere başvurduğumu beni tanıyanlar bilirler. İnanın doğadan faydalanmanın ailece büyük etkisini görüyoruz. Özellikle kışın uyguladığımız doğal reçeteler sayesinde grip, nezle ve soğuk algınlığı bile evimizden uzak duruyor. Hal böyleyken dedim ki neden zayıflama ile  ilgili doğal çözümleri burada paylaşmayayım. Doğal yollarla sonuç ne olursa olsun zayıflama haplarından, kimyasal iksirlerden etkili olacaktır.
Bence doğal sağlık ve güzellik iksirlerinin en başında çok basit ve her evde bulunan bir besin bulunmakta. Maydanoz. Maydanoz’un insan sağlığına yararlı etkisi olduğu kadar, suyu da sağlıklı kilo vermenize faydası olacaktır.Birçok sayıda faydaları olan maydanozun en önemli yararı zayıflatıcı etkisinin olmasıdır. Maydanoz ödemleri atmak için kullanılan muhteşem bir bitkidir.
Bu şekilde vücuttaki zehirli maddeleri atarak, terletir ve idrar söktürür. Ayrıca sindirimi kolaylaştırarak zayıflamaya yardımcı olur. Zayıflamada maydanoz suyu kullanılmaktadır. Fakat maydanoz suyu tek başına yeterli olmamaktadır. Sadece vücuttan su atar. Zayıflatıcı etkisinden
yararlanmak için limon suyu ile birlikte kullanmak gerekir.

İşte mucize ve doğal iksir
16 tane maydanozun sapını, 2 yemek kaşığı limon suyunu yarım bardak suya katarak mutfak robotunda 1 dakika çekin. 15 gün arayla her sabah yarım bardak
bu sudan için. 7 gün ara verin ve tekrar 15 gün boyunca aynı şekilde devam edin. Burada dikkat edilecek husus 15 günden uzun süre yapılmaması.
Bu şekilde yaklaşık ayda 4 kilo verebilirsiniz.

Etiketler: , , , , , , ,