Bebek maması diyeti

Bugün sizlerle zayıflamak uğruna yapılan felaket ama anladığım kadarıyla işe yarayan bir yöntem paylaşacağım. İğrençlikte son nokta: bebek maması diyeti. İşe yaradığını söyledim çünkü Hollwood'un ünlüleri arasında sık sık başvurulan bir yöntemmiş bebek maması diyeti. Bu kadar rağbet gördüğüne göre ünlü güzellerin bir bildiği vardır diyerek geçiyorum Bebek maması diyeti detaylarına. Bu arada Jennifer Aniston’un bu diyetin müdavimlerinden olduğu biliniyormuş.
Bebek maması diyetiyle Büyük tabakların bebek maması kavonozları ile değiştiriliyormuş ve her öğünde ya da yüksek kalorilik atıştırmalıklar yerine bu kavonozlardan tüketilmesi sonrasında hızlıca kilo  verilebiliyormuş. Diyet uzmanları ise kalori miktarının hesaplanması konusunda uyarıda bulunuyorlar.

Bebek maması diyetinde ne yemelisiniz?

En basit plan bir günde 14 kavonoz tüketmek esasına dayanırken bir diğer plan ise sadece yüksek kalorili gıdaların yerine bebek maması yenilmesi esasına dayanıyor.Teoriye göre püre edilmiş gıdaları küçük kavanozlar içinde tüketirken gereğinden fazla yemek yemeniz engellenmiş olacak. Aslında  porsiyonlarınızı küçültmüş olacaksınız. Eğer plana bağlı kalabilirseniz hızlıca kilo vermeniz bu sayede kaçınılmaz olacak. Ancak en önemli konu günlük tüketilecek kavanoz sayısına uymanız. Her kavanoz ile maximum 100 kalori tüketmeniz gerekli.Bebek mamalarının en önemli avantajı bol miktarda besleyici öğeyi içinde barındırırken, tuzsuz, yağsız, şekersiz ve katkısız olmaları. Öte yandan unutulmamalı ki bebek maması yetişkinler için hazırlanmıyor. Mesela içinde lif, kalsiyum ve D vitamini bulunmuyor. Yani anlayacağınız arkadaşlar, bu diyeti uzun süre uygularsanız zarar görürsünüz. Ayrıca bu diyeti yapanların pek çoğu 2 gün böyle beslenmeye dayanamayıp gözü dönmüş bir şekilde yemeğe saldırıyorlarmış.


Etiketler: , , , , , , , , ,