Hürrem Diyeti

Hürrem gitti ama diyeti popülerliğini koruyor. Son günlerde hamileliği ile farklı bir şekilde gündemde oturan Meryem Uzerli'nin geçtiğimiz yıl uyguladığı diyet, tatlıdan vazgeçemeyenlerin gözdesi olabilir.  Hülya Avşar, Gülben Ergen, Emel Sayın, Deniz Seki gibi ünlü isimleri de zayıflatan diyet ve beslenme uzmanı Banu kazanç'ın önerileri ile 2 ayda 8 kilo veren Meryem Uzerli'nin uyguladığı Hürrem diyeti listesini paylaşıyorum



KAHVALTI
Güne başlarken enerji sağlayacak kepeğinden ayrılmamış tahıl, yulaf ezmesi, müsli, kepekli ekmek gibi tok tutmayı sağlayacak protein; süt-yoğurt-sürme peynirlor peyniri-dil peyniri salatalık-domates-yeşillik ve yanında çay.

ÖĞLE YEMEĞİ
Hindi eti-tonbalığı-tavuk, yağsız peynir-yeşillikler marul-sivri biber veya kepekli pirinç pilavı-bulgur pilavı-domates soslu kepekli makarna yanında yoğurt veya sebze-tahıl-baklagil ilave edilmiş salatalar veya sebzeli omlet ve yanında ayran.

AKŞAM YEMEĞİ
Yağsız biftek, hindi, balık, lifli, düşük glisemik indeksli sebzeler; kabak-brokoli ıspanak-karnabahar yoğurt veya sebze çorbası veya salata-yoğurt.

Etiketler: , , , , , , , , ,