Soğan Kürü Diyeti ile nasıl zayıflanır?


Sabah sabah bu yazı da nereden çıktı diye düşünebilirsiniz. İnanın yazarken benim bile içim bir tuhaf oldu ama kilo vermek uğruna her yol mübahtır düşüncesiyle paylaşmaya karar verdim :) Bugün zayıflamaya yardımcı olan yeni bir yöntemle karşınızdayım. Soğan Kürü . Kilo problemi olan hemen hemen herkesin ortak derdi ağır çalışan metabolizmadır. Diyet yaparız, yemeyiz içmeyiz bu sefer iyice yavaşlar metabolizmamız. Soğan kürü ise metabolizmamızı hızlandıracak, bizlere bir haftada 5 kilo verdirebilecek bir uygulama.
Ayrıca bu kür sadece göbek çevresi, yan karın, basen ve kalça bölgesindeki bölgesel yağları eritmekle kalmıyor aynı zamanda depresyona, yorgunluğa iyi geliyor ve vücutta biriken toksinleri temizliyor.


Bakalım soğan kürü nasıl yapılıyor

Soğan küründe de diyet yapmanız şart. Ancak soğan kürü diyeti, diğer diyetlere pek benzemiyor. Diyet sadece 2 öğünden oluşuyor. Yani alıştığımız bol ara öğünlü 6 öğün diyetlerden farklılaşıyor soğan kürü diyeti. Diyet programında  İlk öğün sabah 7-8, ikinci öğün ise akşam 5-6 gibi yapılacak.  Sabah kahvaltısında ünde sadece 4 dilim esmer ekmek (kepekli veya tam buğday ekmeği olabilir) tüketilecek.Öğle yemeğinde 2 adet yeşil elma haricinde hiç bir şey yenilmeyecek.

Ekmek ile birlikte bir adet salatalık, 2 orta boy domates, 40 gram yağsız peynir tüketilebilir. 1 dilim tereyağlı reçel yemeniz tatlı krizi geçirmenize mani olacaktır. Akşam öğününde  5 adet tavuk baget, 1 kase mevsim salatası ve yarım kase mercimek çorbası içeceksiniz. Bu öğün bittikten sonra işte diyetinizin en can alıcı noktası başlıyor. 2 iri çiğ soğanın suyu çıkartılacak ve eşit miktarda elma sirkesi bal su karışımı ve bir çorba kaşığı limon suyu  ile karıştırılıp içilecek. soğan suyu biraz acı ve tadı değişik gelebilir. elma sirkesi veya limon bunun tadını önemli ölçüde yok edecektir.  Soğan suyu diyetinin uygulama süresi 1 haftadır. 1 haftada 5 kilo verdiren diyet olarak bilinir.

Etiketler: , , , , , , , , ,