1 Haftada 3 Kilo Verin

Son zamanlarda biraz aşırıya kaçtınız ve 2-3 kilo mu aldınız? Bu fazlalıklar üzerinize oturmadan hemen kurtulmalısınız. Nasıl mı? Kadın-erkek farketmeden uygulayabileceğiniz önerilerle 1 haftada 3 kilodan kurtulmanız artık çok kolay.  Aşağıda vereceğim önerileri uygularsanız 1 hafta gibi kısa bir sürede son zamanlarda aldığınız fazlalıklardan kurtulabilirsiniz.


07-10 arası: Kepekli yada kepesiz fark etmek iki dilim arasına yağlı yada yağsız bir dilim beyaz peynir, 5 tane zeytin “krem zeytin olabilir” ve ekmeğinizi kaplayacak şekilde kırmızı biber. Kekik seviyorsanız arasına birazda kekik dökün. Bu iki dilim arasını 20 dakika içerisinde tüketmeniz gerekiyor. Aksi taktirde çabucak acıkabilirsiniz.

10-11 arası: Bu saate kadar tüketeceğiniz tek şey su ancak onuda her seferinde bir yudum içmelisiniz. Bu saatler arasında tükeceteğiniz besinler şunlar olabilir, birini seçebilirsiniz; 1 avuç “15-20 adet” kavrulmamış badem, kayısı yada kuru üzüm, salatalık yada meyve. Ancak bunları dilim dilim yada tane tane olarak yarım saatte tüketmeniz gerekiyor.

12-13 arası: Öğlen yemeğinizi kesinlikle bu saatler arasında yemelisiniz. 1 hafta boyunca öğlen menünüzde sebze yemekleri olmalı yada baklagil. Fasulye, ıspanak, semizotu, fasulye yada nohut gibi besinler tüketin.Öncesinde az çorba ile yemeğe bağlayın. Yemeğinizde yarım porsiyon olmalı ve 1 dilim ekmek tüketin. Yemekle beraber yoğurt yemeyin çünkü yemekten sonra bir öğün yoğurt yemeniz gerekecek.

13-14 arası: Bu saatler arasında yemek tadı iyice ağzınızdan gittiğinde bir kase yoğurt yiyoruz ancak yoğurdu da yavaş  yavaş yemelisiniz.

15-16 arası: Bu saatler arasında ara öğünlere devam ediyoruz. Bol bol salatalık ve meyve yemenizde sakınca yok ancak yine yarım saat içine yayıyoruz

19-21 arası: Akşam yemeği de bu saatler arasında kesinlikle yenmeli. Her akşama bölecek şekilde balık, tavuk, et, köfte, makarna, omlet ve bir akçada kaçamak yapabilirsiniz. Akşam yemeklerinden yarım saat sonra da bir kase yoğurt yemeyi unutmayın.

Yemekten 1 saat sonra 1-2 adet meyve tüketebilirsiniz ancak son beslenmenizden sonra 1 saat geçmeden yatağa girmeyin.

Etiketler: , , , , , ,