Göbek eriten 5 öneri

Göbeğinizde oluşan yağ kütlesinden kurtulmak o kadar da zor değil. Biraz dikkat, doğru yöntemler ve istikrarla yüzünüzü güldürecek sonuçlara ulaşmak elinizde. Göbek yağlarından yıl boyunca uygulayacağınız basit önerilerle kurtulabilirsiniz.  Bugün sizlerle bilim adamları tarafından onaylanmış ve göbek yağları ile savaşacak 5 harika öneri paylaşıyorum kolay gelsin.


1. Her gün kahvaltı
 Massachusetts Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, kahvaltıyı es geçenlerin her gün kahvaltı edenlere göre 4,5 kat daha fazla karın bölgesi  yağlanması riski altında olduğunu saptadı

2. Takviye yardımı
Multivitaminler; krom, B6 ve B12 vitaminleriyle aminoasitleri kasa dönüştürmenizi sağlar. Maryland Üniversitesi, günde 200 mg krom alanların daha fazla kas geliştirdiğini saptadı.

3: mutfağa girin
ABD Ziraat Bakanlığı (USDA) tarafından yapılan bir araştırmaya göre evde yemek yapanlar, sipariş verenlere nazaran günde 500 kalori daha az alıyorlar.

4. Baklavalara koşun
 Arizona’daki Athletes Performance’tan Antrenör Craig Friedman “Koşarken gövdenizi düz tutun, omuzlarınızı geri alın ve ayaklarınızı daha fazla havaya kaldırın.” diyor.

5. Kış uykusuna son
 Massachusetts Üniversitesi’ne göre kişiler en az kışın antrenman yapıyor. En çok yine bu mevsimde yemek yeniyor. Siz yazın da kışın da aynı şekilde antrenman yapıp beslenin.

İnstagram hesabıma beklerim --> TIK TIK

Etiketler: , , , , , ,