Jillian Michaels 30 day shred


Yaptığınız egzersizin çok hızlı sonuçlar vermesini istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Yazının devamını okuyup sadece 30 günde nasıl mucize sonuçlara ulaşabileceğiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sizi mucizeye ulaştıracak anahtar kelime: Jillian Michaels. Kendisi Amerika'nın popüler egzersiz ve zayıflama hocası. Öğretileri sayesinde milyonlarca kişi diledikleri görünüme kısa sürede kavuşmuşlar. 3 ayrı egzersiz programı var. 
jillian michaels 30 day shred
Jillian Michaels Ripped
6 Week, Six Pack


Şimdi anlatacağım program jillian michaels 30 day shred. Daha çok yeni başlayanlar için diyelim. Programın içeriğinde 3 level var. Her leveli 10 gün boyunca yapıp, 10 günün sonunda bir sonraki levele geçeceğiz. Böylece 30 günde programı tamamlayıp yaza harika bir görüntüyle gireceğiz. Ben egzersiz yaptığım için jillian michaels Ripped ile başlayacağım. Şimdilerde D&R indirimden faydalanıp 8,90 TL'ye bir adet ripped dvd edindim. DVD bulamazsanız üzülmeyin. İnternette pprogramları aratırsanız videolarına ulaşabilirsiniz. Programa başlamak için video haricinde spor ayakkabısı ve en fazla 2 KG ağırlığında 2 dambıl
gerekiyor. dambılda bulamadıysanız yine üzülmeyin:) 1.5 Kiloluk pet şişelerine kum ya da su doldurup kullanabilirsiniz.
Program 3-2-1 interval sisteminden oluşuyor. 3 dakika dayanıklılık-2 dakika cardio-1 dakika karın kasları antrenmanları. Sıkı durun günde ayırmanız gereken zaman sadece ve sadece 24 dakika!


Bu arada küçük bir uyarı Jillian Michaels videolarında haftada 1 gün egzersiz yapmayın diye ekliyor. Unutmayın! Egzersiz programı dahilinde diyet yapmanız şart.


ve işte sonuçlar




Şimdi çok şaşırabilirsiniz. Aşağıdaki görüntü Jillian Michaels'in kendisine ait.


İnstagram

Etiketler: , , , , , , ,