Röportaj: Nova Teatox


Hepimizin zaman zaman kilolarımız ile başı derde girer ve biliriz ki kilo vermek zorlu bir süreçtir.  Aç kalırız, saatlerce süren egzersizler sonrasında kan ter içerisinde bitap düşeriz, bir azimle başladığımız kilo verme serüvenimiz yine buzdolabının önünde son bulur. Neden mi? Bir yerlerde yanlış yaparız çünkü.  Kilo verirken ilk olarak toksinlerden ve ödemden kurtulmamız gerekliliğini es geçerek hüsranla sonuçlanan zayıflama maceramıza bir yenisini daha ekleriz. Tüm bunlar size tanıdık geliyorsa size harika haberlerim var. Birçok ünlü ismin de severek kullandığı  NovaTeatox detoks programı  size zayıflamanız için yardım edebilir.  Peki nedir bu Nova  Teatox detoks programı diye düşündüm ve sizler için İnova İnteraktif ile bir röportaj yaptım. Haydi gelin keyifli röportajımızın detaylarına.


Merhaba,  son zamanlarda detoks kelimesini her yerde duyar olduk. Çoğu zaman yanlış isimlendirildiğini biliyorum. Tek besinli diyetler bile detoks programı olarak isimlendiriliyorlar. Nova ile ilgili başarılarınızı duydum.  Nova Teatox markanızla detoks konusunda başarılarınızı duydum. Peki detoks nedir? Detoks yaparken nelere dikkat etmek gerekir?
Merhabalar, gün içerisinde tükettiğimiz gıdaların metabolizmamıza faydası olduğu kadar zararları da mevcuttur. Bir çok gıda içerisinde bulunan toksin maddeler zamanla vücudumuzda birikme yaparak rahatsız edici boyutlara ulaşır. Detoks; biriken bu zararlı toksinlerin atılması anlamına gelir. Detoks yaparken özellikle yediklerimize dikkat etmemiz gerekir. Örneğin; kırmızı ette fazla miktarda toksin olduğu için bu sürece zarar verir. Keza hamur işleri ve şerbetli tatlılar da bu süreci hüsranla sonlandırmamıza neden olurlar.

Detoks aynı zamanda zayıflatır mı?
Detoks zayıflatma hususunda tek başına etken bir baş rol oyuncusu değildir. Her zaman sağlıklı beslenme ilk adımda gelmelidir. Ayrıca yürüyüş veya spor bu hususta önemlidir.

Nova Teatoxdetoks programı nasıl işler?
%100 bitkisel bir içeriğe sahiptir nova teatox çayları ve ilk etapta metabolizma hızlandırmaya ve toksinlerden kurtulmaya destek sağlar.

Nova Teatoxdetoks çayının etkilerinden bahsetmek istiyorum. Kullananlar ne kadar sürede nasıl değişiklikleryaşıyorlar?
İlk 10 gün içerisinde toksinlerden kurtulup; şişkinlikleri yok etmeye destek olur. İlerleyen süreçte yağ yakıcı etkisi ortaya çıkar ve ayda ortalama 5 kilogram vermeye destek sağlar.

Nova Teatoxdetoks çayı doğal mı? Programın 28 gün olduğunu biliyorum. Süre uzatılabiliyor mu?
Tamamen bitkisel içeriğe sahiptir. Kimyasal içermez. Aslında detoks tam etkisi için 3 ay düzenli kullanım önemlidir.

Kimler Nova Teatox kullanabilir? Yan etkileri var mı?
Hamileler, kanser, verem gibi tedavi görenler ve ameliyat geçirenler hariç herkese öneriyoruz. Yan etkisi yoktur.

28 günlük bir program sonrasında kişi ortalama ne kadar kilo verebiliyor? Elbette bünye farkı var ancak size yansıyan sonuçların ortalamalarını alsak?
Ayda ortalama olarak 4-5 kg vermeye destek sağlar.

28 günlük paket içerisinde 28 gündüz çayı 14 gece çayı bulunuyor. Gündüz ve gece çaylarını birbirlerinden ayıran özellikler ve içerikleri hakkında bilgi alabilir miyim?
Gündüz çayının içerisinde: Oolong, Mate, Zencefil, Rezene, Karahindiba, Limon, Gotu Kola, Isırgan Otu bulunurken;
Gece çayının içerisinde: Nane yaprağı, çemen otu, meyan kökü, dulavrat otu, sinemaki çayı, alıç yaprağı, kedi otu kökü, karnıyarık otu bulunmaktadır.

Sabah detoksu ve akşam detoksu terimlerini biraz açsak diyorum.  Anladığım kadarıyla ikisi de ayrı amaçlara hizmet ediyorlar. Nedir bu amaçlar?
Gündüz çayı; enerji verici tok tutucu ve ödem atıcıdır.
Gece çayı; yağ yakıcı, rahat uyku uyumanızı sağlar ve sindirimi kolaylaştırır.

Nova Teatox nasıl kullanılır?
Gündüz çayları her sabah kahvaltıdan 30 dk sonra içilir. Gece çayları ise birer gün arayla yatmadan 30 dk önce tüketilmesi önerilir.

Nova Teatox ile tanışmak isteyenler, ürününüze nereden ulaşabilirler? Online alışverişte kapıda ödeme sisteminiz var mı?
Kapıda ödeme sistemimiz ve paypal ödeme sistemlerimiz aktiftir. www.novateatox.com.tr veya 0212 988 1 988 nolu telefondan ulaşabilirler.

Son olarak okurlarıma söylemek istedikleriniz var mı?
Novateatox sadece zayıflamak amaçlı değil, fit ve sağlıklı bir yaşam için de önerilebilecek etkili ve lezzetli bir detoks çayıdır. Özellikle size, okurlarınıza ve takipçilerinize bizi tanıtma fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederim.

                         Bizi Facebook sayfamızdan da takip edin

Etiketler: , , , , , ,