Bebeğinizin konforlu uykusu BabyNest-Turk’ten


Bebeğinizi kucağınıza almak için gün sayıyorsunuz ya da kısa zaman önce şirin meleğinize kavuştunuz. Yeni bir hayata merhaba dediniz. Yeni doğan bebekler hakkında önünüzde uzanıp giden kocaman bilgiler listesinde kayboluyorsunuz. Tüm bu karmaşa arasında nasıl hareket edeceğinizi bilemiyorsanız önce derin bir nefes alın ve rahatlayın. Bebeğiniz hakkında bilmeniz gereken en öncelikli bilgi, bebeklerin ilk aylarında günün önemli bir bölümünü uykuda geçirdikleridir. Günde ortalama 20 saat kadar uyuyan bebeğiniz için sizin dikkatli olmanız gereken en öncelikli nokta meleğiniz için konforlu bir uyku ortamı sağlamak olmalıdır.

Peki nasıl bir yatak seçmeli?


Şimdi sizlere binlerce yatak seçenekleri arasından en doğru tercihlerin başında gelecek olan bebek yuvası yani BabyNest hakkında bilgi vermek istiyorum.  Bilgiyi en doğru ağızdan almak benim için önemlidir. Bunun için de birbirinden güzel tasarımlarla bizlerle olan BabyNast-Turk’ün sahibesi Nursel Hanım ile röportaj yapmak istedim. Beni kırmayarak tüm sorularıma içtenlikle yanıt verdi.  Kendisine işine olan saygısı ve içtenliği için hepinizin adına teşekkür ediyorum.



Nursel Hanım merhaba, eminim BabyNest bebek yuvalarını ilk kez duymuş olan anneler ve anne adayları vardır. Biraz bilgi iyi olacaktır. Nedir bu BabyNest dedikleri?

Merhaba Sevinç hanım;''Babynest ''e ,anlam olarak ''bebek yuvası'' dense de ben  ''güvenli bebek yatagı'' demeyi tercih ediyorum.Çünkü,babynest'lerin amacı anne sıcaklıgını ve güvenini bebege hissettirmek.



BabyNest nasıl ve nerelerde kullanılır?

Babynest ;bebeklerin, ilk aylarında,bebeklere  anne karnındaki rahatlıgı sunan, anne ve baba yanında güvenli yatmalarını saglayan, özellikle prematüre bebeklerin ev ortamına alışmalarını kolaylaştıran çok işlevli bir bebek  yatağıdır.Son zamanlarda,bebek mevlütlerinin de vazgeçilmezleri arasındadır.Babynest'lerin ev ortamındaki rahatlıgını,istenirse pusetlerde de kullanarak saglayabilirsiniz.


Bebekler kaç ayına kadar BabyNest bebek yuvalarını kullanabilirler?

Babynest_Türk markası olarak ,yenidoğan ve 1 yaş olmak üzere iki boy çalışıyoruz. Yenidoğan boyu 6. aya kadar,1 yaş boyu da 13-14 aya kadar kullanılabilir.

BabyNest bebek yuvalarını diğer yataklardan farklı kılan özellikler hakkında bilgi alabilir miyim?

Babynest bebek yuvalarının diğer yataklardan farkı,anne karnındaki güvenli ortamı ve sıcaklıgı hissettirmesi.





Benim için ilk zamanlarda kullanacağım yatağın kolay taşınabilir olması önemli. BabyNest-Turk yatakları hafif mi? Gittiğimiz her yere taşıyabilmemiz mümkün mü?

Babynest_Türk yatakları hafif oldugu gibi heryere taşınma kolaylıgı sunuyor..ev içerisinde bebeginiz ile birlikte istediğiniz ortamda birlikte olabiliyorsunuz.İç dolgu malzemesi olarak kullanılan silikon elyafın hafifliğini ve sıcaklıgını gittiğiniz yere taşıma imkanına sahipsiniz.




Bebek yuvalarını harika tasarımlarla çeşitlendiriyorsunuz. Peki sizin BabyNest maceranız nasıl başladı?

İlham gibi birşey aslında:) Birikimler, bir yerlerde faydalı olmak için zihninizde oradan oraya koşuştururken,karşınıza ummadıgınız bir fotograf ve  fikir  çıkıyor, bir anda karar verip,uygulamaya geçiyorsunuz.Benim de böyle oldu :)


Manisa Turgutlu’da bulunuyorsunuz. Türkiye genelinde BabyNest-Turk  siparişi kabul ediyor musunuz?

Evet. Güzel ülkemin ,tüm güzel illerinden sipariş kabul ediyoruz.

BabyNest-Turk yataklarından almak isteyenler size hangi mecralardan ulaşabilirler?

Babynest_Turk yataklarını almak isteyenler instagram : Babynest_turk hesabından DM den , Facebook :Babynest_Turk hesabından mesaj yoluyla iletişime geçebilirler.


BabyNest-Turk yataklarda fiyat standart mı yoksa modeller arasında fiyat farkı bulunuyor mu?

Babynest_Turk yatakları;pamuklu ve saten kumaşlardan, yenidoğan ve 1 yaş olmak üzere iki boy yapılıyor.Pamuklu ve saten kumaş arasında 10 lira, yenidogan ve 1 yaş arasında da 10 lira fark var.

 Kapıda ödeme sisteminiz var mı?

Maalesef, kapıda ödeme sistemimiz şuan mevcut değil.


Sorularıma yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Son olarak anneler ve anne adaylarına söylemek istedikleriniz var mı?

Bize böyle bir imkan sundugunuz için Babynest_Turk  ailesi olarak asıl biz teşekkür ederiz:) Öncelikle sizin, tüm annelerin;anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.Kıymetli annelerimize son olarak söylemek istediğim ''Çocuklarımıza;okumayı,düşünmeyi,sevmeyi,ögrenmeyi ögretmek biz annelerin en büyük görevi olmalı.''

       Sevgi ve saygılarımla



Ben de yakın zamanda 2. Kez anne olacak biri olarak nasıl bir yatak tercih edeceğim konusunda araştırma yapıyordum. Bu kadar güzel ve işlevsel özellikten sonra benim de bir tane BabyNest-Turk edineceğim kesin.  Sizler nasıl yatakları tercih ediyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.  

Etiketler: , , , , , , ,