Aloe Vera ile zayıflamak mümkün mü?


Sağlık ve güzellik alanlarında sıklıkla kullanılan Aloe Vera bitkisi, mucizevi etkileri ve kullanım kolaylığı nedeniyle evlerde de saksı içerisinde rahatlıkla yetiştirilebiliyor. Bakımı ve yetiştirmesi çok kolay olan aloe vera bitkisinin arındırıcı özelliği ise kilo vermek isteyenlerin imdadına koşuyor. Peki Aloe vera ile zayıflamak mümkün mü? Metabolizma hızlandıran, yağ asitleri üretimini arttırarak yağların parçalanmasına yardımcı olan, bağırsakları yumuşattığı için sindirimi düzenleyen ve toksinlerden arınmamıza yardımcı olan aloe vera sayesinde fazla kilolardan kurtulmak mümkün. Unutulmaması gereken önemli detay ise alee vera bitkisini uzun süre kullanmamamız gerektiği. Harika bitki olarak adlandırılan aloe vera kullanımını 10 gün ile sınırlı tutmak gerekiyor.



Aloe Vera ve Limon Suyu ile Zayıflamak Mümkün

Birazdan sizlere tarifini vereceğim karışım metabolizmanızı hızlandıracak, vücudunuzu toksinlerden arındıracak ve bağırsaklarınızın düzenli çalışmasına yardımcı olacak. Karışımı her sabah taze olarak hazırlamalı ve tükettikten sonra en az 1 saat başka bir şey yememelisiniz.

Malzemeler

1 limon suyu
1 yemek kaşığı aloe vara jeli
1 yemek kaşığı bal
1 bardak içme suyu

Hazırlanışı

Suyun içerisine limon suyunu ve aloe vera jelini ekleyin. Aloe vera bitkisinden jeli, bitkinin yaprağını boylamasına keserek ve ardından kaşık yardımı ile jeli sıyırarak çıkartabilirsiniz. Kısık ateş üzerinde jel su içerisinde iyice eriyene kadar karışımı ısıtın ve balı ilave edin. ılık olarak tüketebilirsiniz. 


Etiketler: , , , , ,