Aspir Yağı ile zayıflamak


Günümüzün en büyük problemlerinin başında gelen obezite, her geçen gün biraz daha tehlikeli bir hal alıyor. Fazla kilolardan şikayetçi olan kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Sağlığımızı tehdit eden fazla kilolar, görüntümüzü de olumsuz etkiliyor. Fazla kilolardan kurtulmak için öncelikle uygun bir diyet ve egzersiz programı gerekiyor. bunun yanında uygulayabileceğimiz yardımcı yöntemler de işimizi fazlası ile kolaylaştırıyor. Aspir yağı ile zayıflamak, bu yöntemler arasında etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemlerden biri. Günümüzde aspir yağı ile zayıflayanlar sayı olarak oldukça fazla. Aspir yağının içeriğinde bulunan Linoleic Asit, vücutta biriken fazla yağları etkili bir şekilde parçalıyor. Aspir yağı zayıflamak için nasıl kullanılır? sorusunun yanıtı yazının devamında...


Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Endüstriyel Bitki Ana Bilim Dalı Başkanı ve Türkiye Aspir Derneği Başkanı olan Prof. Dr. Fikret AKINERDEM, Omega-6'nın vücutta biriken yağları parçaladığını ve depolanmasını engellediğini açıkladı. Sözlerine aspir yağının içeriğinde fazlası ile  Omega-6  bulunduğunu belirterek devam eden Akınerdem, kilo vermek isteyenlerin Aspir yağını  sabahları aç karnına sirke, sirke ve bal ile ya da tek başına tüketebileceklerini ifade etti.

Aspir yağını zayıflamak için kullanıyorsanız tükettikten sonra mutlaka en az 20 dakika egzersiz yapmalısınız. Böylece vücut ısınacak ve yağların parçalanması kolaylaşacak.


Etiketler: , , , , ,