Evde Diş Beyazlatmanın 5 Kolay Yolu


Ağız ve diş sağlığı oldukça önemlidir. Güzel bir gülümsemenin anahtarı olan beyaz dişler, hem sağlıklıdır  hem de sahibinin özgüven kazanmasında büyük rol oynar. Mükemmel beyazlıkta dişler için elbette ilk yöntem diş doktorunuza başvurmak olacaktır. Ama tabii diş beyazlatmak için de alternatif yöntemler bulunmakta. Evde diş beyazlatma yöntemleri, beyaz dişlere ulaşmanıza yardımcı olabilecek makul fiyatlı ve kolay çözümleri içeriyor. Bu basit yöntemlerle mükemmel bir gülümsemeye kavuşmanız mümkün.
Karbonat

Evde dişlerini beyazlatmak isteyenlerin beklentilerini fazlası ile karşılayacak olan karbonatı diş macunu üzerine serpiştirin ve dişlerinizi o şekilde fırçalayın.

Çilek

Diş beyazlatmak ve özellikle tartar ile mücadele etmek için en etkili uygulamaların başında gelir çilek. Çileği yeterli oranda ezdikten sonra dişlerinizi bununla fırçalayabilirsiniz.

Limon

Dişleri beyazlatmak ve oluşan lekeleri gidermek için oldukça etkili bir uygulama da dişleri limon ile ovmaktır. Bir dilim limon ile dişlerinizi ovduğunuzda sonuç eminim sizi çok mutlu edecek.

Tuz

Arındırıcı ve temizleyici özelliği ile bilinen tuz da evde diş beyazlatmak için kullanılan yöntemlerden bir tanesi olmalıdır. Diş macununuza karıştııracağınız bir miktar tuz istediğiniz sonucu verecektir. Diş fırçanızın üzerine macununuzu sürün ve üzerine tuz ilave edin. Dişlerinizi bununla fırçalayın.

Salatalık Kabuğu

Salatalık kabuğu, dişlerinizi beyazlatan ve tartar ile mücadele eden en basit yollardan bir tanesidir. Bir parça salatalık kabuğu ile dişlerinizi 10 dakika kadar ovalamak sizi mutlu sona götürecektir.


Etiketler: , , , , ,