24 Temmuz 2018 Salı

Haşlanmış Limon Diyeti ile 1 ayda 20 kilo


Fazla kilolaerınızdan bir türlü kurtulamayanlar için harika bir alternatif olabilecek bir yöntem ile tanışmaya hazır mısınız? Sağlık ve güzellik iksiri olan limon, hemen hemen tüm diyet listelerinin vazgeçilmezlerinden biridir. Yağ yakıcı özelliği sayesinde sık sık başvurulan limon,, bambaşka bir kullanım şekli ile 1 ayda 20 kilo kadar hafiflemenize yardımcı oluyor. Diyet yaptığınız dönemde limon kullanıyorsanız ancak başarılı olamadıysanız bir de haşlanmış olarak deneyin. Evet yanlış duymadınız Haşlanmış limon diyeti sayesinde hızla fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Haşlanmış limon diyeti nasıl yapılır? Detaylar yazının devamında...
Haşlanmış limon diyeti yağ yakımınızı hızlandırırken, vücudunuzu toksinlerden arındıracak ve içerdiği zengin vitamin/mineral desteği sayesinde vücudunuzu besleyecek.

Haşlanmış limonun faydaları

* Yağ yakımını hızlandırır
* Bağışıklık sistemini güçlendirir.
* Metabolizmayı hızlandırır.
* Sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
* Vücudu toksinlerden arındırır.
* Aç karnına tüketilince detoks görevi üstlenir.

Haşlanmış Limon Diyeti Nasıl Yapılır?


Malzemeler

3 cm büyüklüğünde taze zencefil parçası

5 adet limon

5 adet sarımsak

2 litre su

Hazırlanışı

Limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını kullanacağımız için atmayın. Sarımsak ve zencefili blender aracılığı ile parçalayın. Bir tencere içerisine limon suyu, sarımsak ve zencefili koyarak iyice karıştırın.  Başka bir tencerede 2 litre su ve daha öne kenara ayırdığımız limon posası ve kabuklarını ekleyerek kaynatıyoruz. Su kaynamaya başladığında limon suyu, sarımsak ve zencefil karışımını ilave ederek 10 dakika daha kaynatıyoruz. Ocağı kapatıp, soğumaya bırakıyoruz. Elde ettiğimiz karışımı her sabah aç karnına 1 bardak tüketiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder